Het is belangrijk dat de identiteit van elk bedrijf herkenbaar terug te vinden is in al z’n elementen. Een van deze belangrijke elementen is bedrijfskleding.

U selecteert nieuw personeel zorgvuldig lettend op kwalificaties en ervaring. Zo letten wij zorgvuldig op de kwaliteit en duurzaamheid van ons textiel en drukwerk. Uw personeel is ten slotte representatief voor uw bedrijf en dient ten alle werktijden er professioneel uit te zien en wij zorgen hier graag voor.

Wij leveren fashionable, duurzame bedrijfskleding en printen met machines van de hoogste kwaliteit. Geen enkele logo, tekst of beeldmerk is voor onze machines onmogelijk te printen. Daarbij komt voor u nog het grote voordeel dat u de kleding per stuk kunt bestellen en dus niet met een voorraad bedrijfskleding zit die de nieuwe werknemer niet past!

Natuurlijk bieden wij al deze voordelen aan
voor aantrekkelijk
lage prijzen zodat ook u
uw marges naar tevredenheid kan stellen.

Bij interesse kunt u contact opnemen via
het contact formulier

Heeft u vragen of opmerkingen losse opdrachten of enkele bedrukkingen, vul dan aub het onderstaande contactformulier in. Wij proberen u zo spoeding mogelijk woord te staan.
* indicates required field
Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze afdelingen neem contact met ons op via dit contact formulier