100% Custom Made

Product inclusief :
Max 4/5 Kleuren Zeefdruk
Full Clr DTG Print ( + 1,00 euro )
Geweven Label
Hangtag
Single Pack Polybag

– zwart en grijs vanaf 100 stuks
– Custom Kleur vanaf 250 stuks
– Prijzen excl. 21% btw

Hoodie

100st. € 17,50

250st. € 15,50

500st. € 13,50

T-shirt

100st. € 11,50

250st. € 9,50

500st. € 7,50

Sweater

100st. € 14,50

250st. € 12,50

500st. € 10,50

Zipped Hoodie

100st. € 18,50

250st. € 16,50

500st. € 14,50

Het is nu voor elk modeliefhebber, creatieveling of ondernemer in de modebranche mogelijk om bij de Fashion drukkerij The Oven een eigen kledinglijn te starten. Met onze ruime ervaring op het gebied van fast fashion, begeleiden wij onze klanten zo volledig mogelijk bij het succesvol opstarten van hun Private Label.

Hierbij kunt u denken aan zaken zoals het ontwerpen van een logo en huisstijl en het verzorgen van al het druk- en printwerk. U kunt ervoor kiezen om uw designs op ons textiel te laten bedrukken of op textiel die u zelf aanlevert. Tevens bieden wij u ook de mogelijkheid om al uw producten te voorzien van neklabels, hemtags en hangtags met uw eigen merknaam erop. Indien gewenst, informeren wij u ook over de mogelijkheden omtrent standaard en exclusieve verpakkingsmaterialen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om producten zo compleet mogelijk aan te bieden. Ons streven is dan ook altijd om de producten van onze klanten zo professioneel mogelijk aan te bieden, net als de grote merken dat doen. Wij adviseren onze klanten ook over de nodige marketing- en promotie technieken voor het promoten van hun Private Label.

Hiernaast hebben onze klanten ook de exclusieve mogelijkheid om door ons unieke kledingpatronen te laten tekenen, digitaliseren en proefmodellen te laten creeeren. Om de service helemaal compleet te maken is er, na overleg, ook de optie om deze kledingstukken in kleine en grote hoeveelheden te laten produceren in het buitenland.

Ook bij onze Private Labels hanteren wij geen minimum aantallen met het oog op het zo laag mogelijk houden van uw voorraad. Wanneer de vraag naar uw producten stijgt, zullen wij u adviseren over een geschikte aantal als kleine voorraad.

Wij waken te allen tijde over uw aangeleverde designs en intellectuele eigendommen. Vanzelfsprekend hanteren wij ook strenge privacyregels om de privacy van u en de rest van onze klanten te waarborgen.

Natuurlijk bieden wij al deze voordelen aan voor aantrekkelijk lage prijzen zodat ook u uw marges naar tevredenheid kan stellen.

Klik hier om een private label aanvraag te doen bij The Oven!

Natuurlijk bieden wij al deze voordelen aan
voor aantrekkelijk
lage prijzen zodat ook u
uw marges naar tevredenheid kan stellen.

Heeft u vragen of opmerkingen losse opdrachten of enkele bedrukkingen, vul dan aub het onderstaande contactformulier in. Wij proberen u zo spoeding mogelijk woord te staan.
* indicates required field
Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze afdelingen neem contact met ons op via dit contact formulier