The Oven is een hedendaagse drukkerij die gespecialiseerd is in het full color printen en bedrukken van T-shirts, sweaters en andere producten met behulp van digitale printers, snijplotters en borduurmachines. The Oven is ontstaan uit de overtuiging dat het hoogwaardig bedrukken van textiel toegankelijk moet zijn voor een ieder, ongeacht zijn budget of afname aantal.

 

Textieldrukkerij – Kleding – T-shirts bedrukken Den Haag & Omgeving Full Color, Vinyl, Zeefdruk, Per stuk bestellen! Laagste prijs! Promotiekleding & meer

Uit onze ervaring blijkt dat zaken zoals opstartkosten, een verplichte minimum afname en oplopende kosten voor designs met meerdere kleuren, niet meer geschikt zijn voor deze tijd. We leven in een tijdperk waarin alles snel en flexibel moet gebeuren. Wij vinden dan ook dat onze klanten de mogelijkheid moeten hebben om snel te kunnen switchen naar nieuwe designs en prints. Vanzelfsprekend moet dit kunnen zonder dat zij hierdoor met een onnodig hoge voorraad oude designs zitten.

Om al het bovengenoemde te realiseren hebben wij, na het vergelijken van alle printmethodes, gekozen voor de digitale textielprinter. De digitale textielprinter maakt het onmogelijke mogelijk: full color textiel printen van logo’s en teksten tot aan HD foto’s.

Natuurlijk letten wij er niet alleen op dat het snel en flexibel gaat, maar ook dat het duurzaam is. Ons kledingassortiment bestaat voornamelijk uit producten gemaakt van 100% hoogwaardig biologisch katoen of gemengd met andere vezels zoals Tencel® of Lenzing® Modal. Kledingstukken worden geselecteerd op basis van de laatste modetrends en pure comfort. Tevens wordt voor het printen van textiel gebruik gemaakt van inkt op waterbasis, wat aanzienlijk minder belastend is voor het milieu.

  • Geen minimum afname
  • Geen opstartkosten
  • Korte (na-)levertijd
  • Kleding collectie aanwezig
  • Kleding zelf aanleveren mogelijk
  • Extreem gedetailleerd full color printing
  • Milieuvriendelijke inkt
  • Technisch & Creatief feedback op uw designTextieldrukkerij Den Haag – Kleding – T-shirts bedrukken Den Haag & Omgeving Full Color, Vinyl, Zeefdruk, Per stuk bestellen! Laagste prijs! Promotiekleding & meer

Natuurlijk letten wij er niet alleen op dat het snel en flexibel gaat, maar ook dat het duurzaam is. 

Ons kledingassortiment bestaat voornamelijk uit producten gemaakt van 100% hoogwaardig biologisch katoen of gemengd met andere vezels zoals Tencel® of Lenzing® Modal. Kledingstukken worden geselecteerd op basis van de laatste modetrends en pure comfort. Tevens wordt voor het printen van textiel gebruik gemaakt van inkt op waterbasis, wat aanzienlijk minder belastend is voor het milieu.

Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze afdelingen neem contact met ons op via dit contact formulier