DTG printing staat voor Direct-To-Garment. Dit houdt in dat er direct op textiel geprint wordt. Zo kan er binnen een paar minuten een full colour ontwerp geprint worden.

Wij zijn in het bezit van het allerbeste DTG-printer, namelijk de Kornit Storm 2. We kunnen hiermee gemiddeld 200 tot 250 stuks in full colour produceren per dag.

Het voordeel van DTG printen is dat uw bestand digitaal wordt ingeladen en met vrij weinig voorbehandeling afgedrukt kan worden. Het bestand kan in fullcolour, met effecten of in klein detail worden geprint. U hoeft dus weinig voorkennis te hebben om het print-klaar te hebben. Uiteraard geldt hier ook weer hoe hoger de resolutie van het aangeleverde bestand hoe beter het print resultaat.

Onze DTG-printer maakt uitsluitend gebruik van inkt op waterbasis en is hierdoor zeer milieuvriendelijk. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Doe een aanvraag
Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze afdelingen neem contact met ons op via dit contact formulier