The Oven is al jaren Merchandise hoofdleverancier van de grootste Influencers, Youtubers en Artiesten o.a. PewDiePie en JackSepticEye gingen u voor!
merchan

The Oven helpt u graag bij het realiseren en het stimuleren van uw naamsbekendheid en uw verkopen. Merchandising met behulp van textiel is één van de meest gebruikte en efficiëntste manieren om op te vallen.

The Oven heeft jaren ervaring op het gebied van Merchandise Producties. Zo hebben de grootste influencers en Youtubers (PewdiePie, JacksepticEye, Ali-A en meer) al gebruik gemaakt van onze diensten. Niet alleen internationale artiesten weten ons te vinden maar ook BN’ers zoals Bassie en Adriaan, JeBroer, Frenna, KrissKross Amsterdam produceren hen Merchandise o.a. bij The Oven.

We helpen u graag verder met het creëren van professionele en bijpassende designs die uw doelgroep zal stimuleren om tot het gewenste resultaat te komen.

Onze machines kunnen de meest kleurrijke en gedetailleerde designs  bedrukken. Hiernaast kunnen we ook op maat gemaakte custom-made oplossingen bieden.

Indien u toch dichterbij huis wilt produceren, dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het duurzame en modieuze merk Stanley Stella.

Dit zal zorgen voor de ultieme merkbeleving van uw fans & volgers.

Uw productpresentatie, een zeer belangrijke punt als u succes wilt behalen met merchandise.  Kleine toevoegingen zoals nek labels, hang tags, hem labels en verpakking materiaal zorgt er al voor dat u opvalt!

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met ons. Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Klik dan op de knop hieronder.