De grootste Youtubers, Influencers en Artiesten maken al gebruik van onze Print on Demand en Drop Shipping diensten. Wereldwijd verzenden!
the-oven-showroom

Het is nu voor elk modeliefhebber, creatieveling of ondernemer in de modebranche mogelijk om bij Fashion drukkerij The Oven een eigen kledinglijn te starten. Met onze ruime ervaring op het gebied van fast fashion, begeleiden wij onze klanten zo volledig mogelijk bij het succesvol opstarten van hun Private Label.

Hierbij kunt u denken aan zaken zoals advies bij het ontwerpen van een logo en huisstijl en het verzorgen van al uw druk- en printwerk. U kunt ervoor kiezen om uw designs op ons kleding te bedrukken of u kunt zelf kleding aanleveren.

We bieden u ook de mogelijkheid om al uw producten te voorzien van nek labels, hem labels en hang tags met uw eigen merknaam/logo erop.

Indien gewenst, informeren wij u ook over de mogelijkheden omtrent standaard en exclusieve verpakkingsmaterialen.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om producten zo compleet mogelijk aan te bieden. Ons streven is dan ook altijd om de producten van onze klanten zo professioneel mogelijk aan te bieden, net zoals de grote merken het doen.

Wij adviseren onze klanten ook over de nodige marketing- en promotie technieken voor het promoten van hun Private Label. Hiernaast hebben onze klanten ook de exclusieve mogelijkheid om door ons unieke kledingpatronen te laten tekenen, digitaliseren en proefmodellen te laten creëren(*vanaf 500 stuks).

U heeft ook de optie om kledingstukken in kleine en grote hoeveelheden te laten produceren in onze fabriek in het buitenland.

Ook bij onze Private Labels hanteren wij, binnen Nederland, minimum afname van 10 stuks
(Samples zijn mogelijk) met het oog op het zo laag mogelijk houden van uw voorraad.

Wanneer de vraag naar uw producten stijgt, zullen wij u adviseren over een geschikte aantal als kleine voorraad.

Wij waken over uw aangeleverde designs en intellectuele eigendommen. Vanzelfsprekend hanteren wij ook strenge privacyregels om de privacy van u en de rest van onze klanten te waarborgen.

Natuurlijk bieden wij al deze voordelen aan voor aantrekkelijk lage prijzen zodat de marges ook naar uw tevredenheid zijn!