U wilt premium werkkleding of bedrijfskleding bedrukken of borduren? Bij The Oven kunt u eenvoudig alles onder èèn dak bestellen!

Het is belangrijk dat de identiteit van ieder bedrijf herkenbaar terug te vinden is in all haar uitingen.  Bedrijven hanteren speciale Brand Books om ervoor te zorgen dat de bedrijfsidentiteit ten alle tijden behouden blijft. Werkkleding is hier een groot onderdeel van. Waar uw personeel loopt, kan nu uw merk gezien worden.

U selecteert nieuw personeel zorgvuldig lettend op kwalificaties en ervaring.  Zo letten wij zorgvuldig op de kwaliteit en duurzaamheid van onze kledingassortiment en druktechnieken. Uw personeel is ten slotte representatief voor uw bedrijf en dient er ten alle (werk-)tijden professioneel uit te zien, wij zorgen hier graag voor!

Wij leveren fashionable, duurzame bedrijfskleding en printen met machines van de hoogste kwaliteit. Geen enkele logo, tekst of beeldmerk is voor onze machines onmogelijk te printen.

Een ander groot voordeel is dat u de werkkleding per stuk kunt bestellen. U zit dus nooit meer met een onnodige voorraad werkkleding. Voor nieuwe werknemers kunt u zo altijd de juiste maten bestellen!

Wist u dat  werkkleding belastingaftrekbaar is mits het voldoet aan de wettelijk voorgeschreven minimumeisen omtrent zichtbaarheid van uw logo? Onze collega’s informeren u hier graag verder over.


Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met ons. Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Klik dan op de knop hieronder.