Online T-shirts bedrukken Den Haag en Omgeving

The Oven is een hedendaagse (duurzame) textieldrukkerij die gespecialiseerd is in het (full colour) bedrukken en borduren van T-shirts, sweaters en andere producten. 

Klanten uit heel Nederland maken iedere jaar weer gebruik van onze Zeefdruk Machines, Digitale Printers, Snijplotters en Borduurmachines.

The Oven is ontstaan uit de overtuiging dat het hoogwaardig bedrukken van textiel toegankelijk moet zijn voor een ieder, ongeacht zijn budget of afname aantal. 

  • T-shirts (kleding) bedrukken zonder minimum afname
  • Geen opstartkosten (DTG en Flex)
  • Korte (na-)levertijd
  • U kunt kiezen uit onze kledingcollectie van T-shirts, Sweaters, Polo’s, schorten en veel meer!
  • Zelf kleding aanleveren mag ook
  • Extreem gedetailleerd full colour T-shirts bedrukken
  • Milieuvriendelijke inkt op waterbasis
  • Technisch & Creatief feedback op uw aangeleverd ontwerp

Uit onze ervaring blijkt dat zaken zoals opstartkosten, een verplichte minimum afname en oplopende kosten voor designs met meerdere kleuren, niet meer geschikt zijn voor deze tijd.

We leven in een tijdperk waarin alles snel en flexibel moet gebeuren. Wij vinden dan ook dat onze klanten de mogelijkheid moeten hebben om snel te kunnen switchen met bijvoorbeeld nieuwe T-Shirt designs en prints. Vanzelfsprekend moet dit kunnen zonder dat zij hierdoor met een onnodig hoge voorraad bedrukte T-shirts zitten.  

Om al het bovengenoemde te realiseren hebben wij, na het vergelijken van alle drukmethodes, gekozen voor de beste industriële machines om dit mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld met ons Kornit Digitale Printer Full colour T-shirts bedrukken van logo’s en teksten tot aan HD-foto’s.  

Natuurlijk letten wij er niet alleen op dat het snel en flexibel gaat, maar ook dat alles zo duurzaam mogelijk is. Onze kledingassortiment bestaat voornamelijk uit producten gemaakt van 100% hoogwaardig biologisch katoen of gemengd met andere vezels zoals Tencel® of Lenzing® Modal. Om dit mogelijk te maken zijn we een samenwerking aangegaan met het merk Stanley Stella. 

Als officiële Dealer zorgen wij ervoor dat u nu toegang heeft tot de laatste modetrends duurzaam geproduceerd.  Kledingstukken worden geselecteerd op basis van de laatste modetrends en pure comfort. T-shirts en sweaters hebben de ideale pasvorm ontworpen volgens EU maten. Tevens wordt voor het bedrukken van T-shirts en andere kleding gebruik gemaakt van inkt op waterbasis, wat aanzienlijk minder belastend is voor het milieu.  

The Oven is uw ideale partner voor het bedrukken van T-shirts, Polo’s, Sweaters en veel meer!

 Textieldrukkerij Online – Kleding – T-shirts bedrukken Online Den Haag & Omgeving Full Color, Vinyl, Zeefdruk, Online Per stuk stellen! Laagste prijs! Promotiekleding & marketing.