De term zeefdruk komt van het druksjabloon, ook wel zeef genoemd. Deze zeef is een raamwerk dat wordt bespannen met gaas en wordt voorzien van een lichtgevoelige emulsielaag. Tijdens de voorbereiding wordt de zeef belicht met een film die op basis van het te bedrukken ontwerp wordt gemaakt

Met behulp van het Pantone kleurenmengsysteem kunnen wij praktisch gezien elke kleur maken. Dit kan dus in enkel of fullcolour gedaan worden. Zeefdrukken kan worden toegepast op verschillende soorten textiel zoals shirts, hoodies, sweaters of op tassen.

Het voordeel van zeefdrukken is dat de inkt een stuk dikker is dan een digitale print. Dit heeft als gevolg dat de bedrukking erg lang zichtbaar blijft na vele was behandelingen. Ook is deze methode zeer snel en efficiënt bij het uitvoeren. Ons geautomatiseerde zeefdruk machine is in staat om ruim 500 items per uur te bedrukken afhankelijk van het formaat.

Zeefdrukken heeft een minimum afname van 100 stuks en levertijd en de levertijd is afhankelijk van de aantallen. Uw artwork of logo dient in vector formaat aangeleverd te worden. Dit is van belang om het druksjabloon te maken. Heeft u uw design niet in vector formaat, dan zullen onze specialisten uw artwork beoordelen en indien mogelijk handmatig omzetten naar vector. Twijfelt u of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met ons. Wilt u vrijblijvend een offerte opvragen? Klik dan op de knop hieronder.

Doe een aanvraag
Contact Us

Heb je vragen of wil je een afspraak maken met een van onze afdelingen neem contact met ons op via dit contact formulier