De Nr. 1 Textieldrukkerij van Nederland!

Wie zijn wij?

The Oven is een hedendaagse drukkerij die gespecialiseerd is in het full color printen en bedrukken van T-shirts, sweaters en andere producten met behulp van digitale printers, snijplotters en borduurmachines. The Oven is ontstaan uit de overtuiging dat het hoogwaardig bedrukken van textiel toegankelijk moet zijn voor een ieder, ongeacht zijn budget of afname aantal.

Ontwerp en bestel nu vanuit huis!

Het is nu mogelijk om online bij The Oven (www.bakeandwear.com) een eigen T-shirt te ontwerpen. De T-shirts en overige producten zijn per stuk te bestellen en kunnen per post verzonden worden. Designs kunnen nu volledig in Full Colour gedrukt worden.

Bekijk ons Catalogus online.

De Services van Fashion Drukkerij The Oven gaan verder waar die van andere textieldrukkerijen ophouden. Wilt u snel meerdere producten bestellen met een eigen ontwerp of wilt u een algemene impressie van de mogelijkheden, bekijk dan onze online catalogus. Zodra u een keuze gemaakt heeft, dan kunt u ons contacteren voor een passende offerte.

Tshirt-bestellen-online-bedrukken
Screenprinting

Zeefdruk

Uw zeefdruk opdrachten worden met behulp van ons industriële MHM Zeefdruk Carrousel geproduceerd. Gegarandeerd een top print resultaat!

digitaal printen

DTG Printing

Wij zijn in het bezit van het allerbeste DTG-printer, namelijk de Kornit Storm 2. Geen opstartkosten en per stuk een T-shirt bedrukken is hiermee mogelijk!

Borduren

Uw promotioneel materiaal, bedrijfskleding of relatiegeschenken kunt u voorzien van een premium borduursel. We maken gebruik van het merk Barudan!

UV Printing

Met de nieuwste Roland UV printer kunt u bij ons bijvoorbeeld telefoon hoesjes, flessen, glas en veel meer bedrukken!

Testimonials

Happy Faces

Rem ridi culus pharetra eligendi labore nulla explicabo sem! Modi ipsa, dolores cupiditate elementum molestias dis animi.

Rem ridi culus pharetra labore nulla expli cabo sem! Modi ipsa, dolores cupiditate elemen tum.

Jane Foster, NY

Rem ridi culus pharetra eligendi labore nulla expli cabo sem! Modi ipsa, dolores cupiditate.

Mike Ross, WD

Rem pharetra labore eligendi nulla expli cabo sem! Modi ipsa, dolores elemen tum eligendi.

Veronica Cullen, MH

Wilt u de showroom bezoeken?

Indien u graag de producten wilt bekijken of de mogelijkheden nader wilt bespreken dan kunt u hieronder een afspraak inplannen.